Airtècnicsin kokenut kehitysosasto työskentelee yhdessä Katalonian teknillisen yliopiston kanssa liittääkseen uusimman teknologian ilmaverhoihin optimaalisen suorituskyvyn ja tehokkaan toiminnan aikaansaamiseksi.
Airtècnicsilla on pitkäaikainen tutkimusyhteistyö lämmönsiirtotekniikan keskuksen kanssa.
Ilmaverhon suorituskykyä arvioidaan yhdessä energiansäästön ja ilman siirtymisnopeuden kanssa suhteessa ympäröiviin tiloihin.
Yliopisto toimii matemaattisten kaavojen, numeerisen tarkkuuden ja ilmaverhojen lämmön sekä massansiirron ilmiöiden kokeellisen validoinnin kanssa.
Illustrative 3D results and 2D profiles at the edge and the middle of the opening door |
CFD (laskennallista valuvuusdynamiikkaa) on käytetty ilmaverhojen analyysiin yliopistotutkimuksissa. Sitten tulokset tarkistetaan ja vahvistetaan kokeellisilla tuloksilla omassa ilmastokammiossaan.
Kuvia UPC:n ilmastokammiosta, johon on asennettu Windbox-ilmaverho kokeellisiin testeihin
Tämän yhteistyön johdosta Airtècnicsilla on simulaattori ilmaverhojen käyttäytymiseen eri tilanteissa. Meillä on mahdollisuus käyttää kaikkia ilmaverhon ja ympäristön tarpeellisia parametreja tilanteen analysoimiseksi ja valita tehokkain ilmaverho.
Sisäinen geometria, turbulenssin voimakkuustasot, suihkun kulman purku, nopeus, lamellien geometria jne. ovat tutkimuksessa huomioon otettavia tekijöitä.
Voimme myös laskea energiansäästön ja CO2 päästöjen vähenemisen, kun tehokas ilmaverho asennetaan oviaukkoon.
Hankitun tietotaidon johdosta, Airtècnics on ilmaverhojen tiedon ja teknologian kärjessä yksiköiden suunnittelussa.