Airtècnics

Airtècnics on perustettu vuonna 1987 ja se on toiminut osana Rosenberg Groupia vuodesta 1993 lähtien. Rosenberg Group on erikoistunut ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Sillä on tuotantolaitoksia ja edustajia yli 50 maassa.
Airtècnics - Rosenberg
Airtècnicsin tuotantolaitos sijaitsee Castellar del Vallèsissa, Barcelonassa. Siellä valmistamme ilmaverhot, ilmankäsittely-yksiköt, suodattimet, aksiaali- ja sentrifugaalipuhaltimet ja muut ilmanvaihtotuotteemme.

Oman tuotantomme lisäksi edustamme erilaisia LVI-alan tuotteita, jotka ovat pääsääntöisesti Rosenberg Groupiin kuuluvien yritysten valmistamia. Yhteistä kaikille valmistamillemme ja edustamillemme tuotteille on korkea laatu, moderni teknologia ja toimivuus.
Olemme ylpeitä osaavasta suunnittelu- ja valmisteknisestä joukkueestamme, joka koostuu huippu-insinööreistä, suunnittelijoista, erikoisteknikoista ja muista ammattilaisista. He ovat valmiina auttamaan asiakkaitamme kaikissa ilmanvaihtoa koskevissa suunnittelu-, tuote-, asennus- ja huoltokysymyksissä.

Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan kaikkia vaativimpia teknisiä- ja laatustandardeja.
Applus - Certificate
Olet aina tervetullut tutustumaan tehtaaseemme, jossa voit omin silmin todeta, kuinka tärkeää laadun- ja tuotantoprosessien valvonta meille on.

Ilmaverhotyypit

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E