• 2014.10 Asennus tarkoittaa myös suunnittelua

 • 2014.10 Asennus tarkoittaa myös suunnittelua Maailmanlaajuinen trendi sisustus-, ja arkkitehtisuunnittelussa on projektin kaikkien osien integroiminen.
   
  Nykyisin monet rakennukset, hotellit, kauppakeskukset, kaupat, ravintolat, jne. arvostavat sijaintia, huonekaluja, sisustusta ja pintojen verhoilua muiden tärkeiden asioiden kanssa. Kuitenkin monet laitteet eivät noudata samaa esteettisyyttä ja luovat ristiriitaisen tilanteen, vähentäen muiden huolellisesti harkittujen valintojen tehoa.  
   
  Paikkaan asennettu oviverhokone on yksi selkeimmistä esimerkeistä johtuen joko tietämättömyydestä tai tämän teknologian suhteellisesta nuoruudesta. Kun kävelee kauppakeskuksen halki, näkee kauppoja, jotka ovat investoineet suuret summat rahaa sisustukseen, mutta hankkineet standardi oviverhon. Tämä vähentää muiden valintojen arvoa. 
   
  Valkoisia vakiomallin oviverhoja näkee asennettuina puulla verhoiltujen tai mustien seinien viereen samoin kuin alakattoon asennetut oviverhot voivat olla valkeilla säleiköillä, vaikka alakatto olisi maalattu eriväriseksi.  Tämä osoittaa estetiikan puutetta.
   
  Asiakaslähtöisten oviverhojen suunnittelu ei rajoitu ainostaan väriin, vaan se voi sisältää yritksen logon, merkin, signaalin, graafista suunnittelua, erilaisten materiaalien käyttöä, taustavaloja jne. Iso määrä tekijöitä on tarjolla, jotta saavutetaan täydellinen tuote mihin tahansa ympäristöön. Airtècnics antaa käyttöönne asiantuntijat, joilla on kokemusta auttaa sinua valitsemaan sopivin oviverho jokaiseen ympäristöön.  

Ilmaverhotyypit

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E