• 2014.03 Oviverhot pyöriviin oviin

 • 2014.03 Oviverhot pyöriviin oviin Rakennukseen, jossa on pyörivät ovet ja halutaan ympäristöön integroitu vaihtoehto, oviverhojen suunnittelu on tarpeellista. Näissä tapauksissa on yleensä sisäänkäynnissä hankalat olosuhteet, isot paine-erot, lämpötilaerot ja voimakas tuuli.
   
  Jotta et hukkaa sitä energian säästöä mikä pyörivissä ovissa saadaan ja säilytät puhtaan ja terveellisen ilmapiirin, on oviverho tarpeen. 
   
  Airtècnics ROTOWIND oviverho pyöriviin oviin on suunniteltu asiakaslähtöisesti oven kaaren mukaan. Siksi jokainen oviverho on ainutlaatuinen. Oviverhot asennetaan huomaamattomasti oven yläpuolelle. Asennusvaihtoehtoja on kaksi.  Oviverhot on yleensä maalattu samanvärisiksi kuin pyöröovi, jotta se sulautuu hyvin rakennuksen muuhun sisustukseen. 
   
  Toinen vaihtoehto, vähemmän käytetty, on asentaa oviverho pystyyn joko toiselle puolelle tai molemmin puolin avautuvaa ovea. Tämä ratkaisu integroituu täydellisesti ympäristöön ja on yleisemmin käytössä kulkuovisssa kuin mitä pyörivissä ovissa. 

Ilmaverhotyypit

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E